Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

“Verginizi ödemeyi unutmayınız”

“Verginizi ödemeyi unutmayınız”

Seyhan Belediyesi’nden “Vergi ödeme” hatirlatmasi

“Verginizi ödemeyi unutmayiniz”

Seyhan Belediyesi Mali Hizmetlerden sorumlu Baskan Yardimcisi Selçuk Özkök, Emlak, Çevre Temizlik ve Ilan Reklam Vergisi'nin 2. taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasim oldugunu hatirlatti. Özkök, “Mükelleflerin 30 Kasim tarihine kadar Emlak, Çevre Temizlik ve Ilan Reklam Vergilerini ödemeyi unutmamasi gerekiyor” dedi.

Seyhan Belediyesi ilgili servisleri ve veznelerinde mükelleflerin vergilerini rahatlikla ödemeleri için gerekli kolayligin saglandigini ve uygun ortamlarin hazirlandigini ifade eden Baskan Yardimcisi Selçuk Özkök, “Konforlu ortamda kanuni sorumluluklarini yerine getiren mükellefimize ikramlarimizla küçük bir tesekkür ediyor ve onlari evlerindeymis gibi hissettirmeye çalisiyoruz'' diye konustu.

VERGI ÖDEMEDE KOLAYLIK

Vergilerini ödemek isteyen vatandaslar,  Seyhan Belediyesi içindeki vezneler ile Seyhan
Belediyesi’nin www.seyhan.bel.tr resmi web sitesi üzerinden borçlarini ödeyebilecekler. Ayrica mükellefler ödeme islemini, anlasmali bankalar ve Türkiye’deki tüm PTT subeleri araciligiyla yapabilecek. Bu arada Seyhan Belediyesi vezneleri 30 Kasim tarihine kadar hafta sonlari 08: -17.00 saatleri arasina açik olacak



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli